У наш динамічний час автомобіль став другом і помічником, без якого вже важко уявити життя практично будь-якої людини, не кажучи вже про підприємців і бізнесменів. Тому наявність водійського - основна умова успішної людини. Тому попит на якісне навчання водійській майстерності стає дедалі більше. Але наявність прав отриманих на "швидку руку" не тільки створює проблеми на дорозі, але і піддає життя такого водія реальної небезпеки.

Тому вчитися водійській майстерності необхідно у справжніх майстрів своєї справи. Наші педагоги та інструктори відносяться саме до цієї категорії фахівців. Навчальна програма автошколи "Політ-авто" побудована за принципом від простого до складного, а від складного до справжньої водійської майстерності. Наша автошкола дозволяє своїм випускникам поряд з отриманням фундаментальних технічних знань з улаштування та експлуатації сучасних автомобілів, отримати навички водіння автомобіля в будь-яких умовах і різних ситуацій на автомагістралях.

Закінчивши автошколу "Політ-авто" випускники здають іспит в ДАІ і отримують посвідчення водія на керування автотранспортом відповідної категорії.

Наш девіз: "Ми відповідаємо за тих, кого навчили."